Apa Sistem Manajemen Kontrak? Apa Popularane?

Ing Negara Bagian Kontrak Manajemen SpringCM kaping telu, dheweke nglaporake manawa mung 32% responden survey nggunakake solusi manajemen kontrak, nganti 6% dibanding taun kepungkur. Sistem Manajemen Kontrak nyedhiyakake organisasi kanthi sarana kanggo nulis utawa ngunggah kontrak kanthi aman, nyebarke kontrak, ngawasi kegiatan, ngatur suntingan, ngotomatisasi proses persetujuan, lan statistik kontrak gabungan kanggo nglaporake. Ora nggumunake, nanging nguwatirake manawa akeh perusahaan ngirim kontrak liwat