Pemasaran Seluler: Deleng Potensi Sejati Kanthi Conto Iki

Pemasaran seluler - bisa uga sampeyan wis krungu, nanging bisa uga saiki lagi wae ngobong mburi. Apamaneh, ana macem-macem saluran sing kasedhiya kanggo bisnis, apa pemasaran seluler ora bisa dianggep? Mesthi - sampeyan bisa musatake 33% wong sing ora nggunakake piranti seluler. Panganggone piranti seluler global dikarepake bakal tuwuh dadi 67% ing taun 2019, lan kita lagi wae

Mcommerce Saiki Akeh 200% Luwih Cepet tinimbang E-commerce

Apa sampeyan ngelingi barang pisanan sing sampeyan tuku ing piranti seluler? Aku ora yakin nalika tuku seluler pertama, kira-kira liwat aplikasi seluler Amazon utawa Starbucks. Tuku seluler duwe sawetara watesan - siji yaiku panggunaan gampang lan teknologi, lan liyane mung percaya karo transaksi kasebut. Tuku seluler saiki wis dadi nomer loro, nanging statistik saka Coupofy mbuktekake. Nyatane,

CoffeeSender: Kirim Kertu Hadiah Starbucks kanthi Siji Klik

Kajaba ulkus, sapa sing ora seneng karo Starbucks? Kita wis nulis sadurunge, yaiku perkara cilik sing sampeyan lakoni sing paling gedhe pengaruhe. Amarga sampeyan ora bisa muter ing akeh komunitas tanpa ndeleng Starbucks, lan Starbucks cukup sinonim karo rapat bisnis, kayane logis manawa sampeyan duwe aplikasi sing terintegrasi karo CRM supaya bisa miwiti Kertu eGift $ 5 Starbucks® liwat email CoffeeSender minangka aplikasi sing ngidini

Starbucks, Sampeyan Bisa Nggawe Sosial Luwih Apik

Aku narik kertu media sosial sithik nalika kudu. Secara pribadi, minangka pamilik bisnis, aku asring nggrundel nalika ndeleng pelanggan nggawe perusahaan online kanthi online. Utamane yen ana kabijakan lan umume dudu wakil layanan pelanggan sing salah. CSR ora asring nggawe aturan, umume wong sing luwih dhuwur lan ora bisa ngatasi prekara kasebut. Nanging, ing kasus iki, aku kudu nuduhake kedadeyan iki menyang publik

Statistik Iki Kudu Pangaruh saka Pemasaran Seluler

Apa sampeyan wis ndownload versi paling anyar saka Aplikasi Seluler - iOS, Android? Kita isih ngupayakake ngatur konten nanging kerangka kerja wis ana, lan angel banget kanggo njupuk saka lapangan amarga platform bangunan aplikasi seluler sing apik tenan saka Bluebridge! Kita seneng banget babagan kemungkinan! Kita uga wis duwe podcast pemasaran lan seri MarketingClips sing ngisi aplikasi kasebut! Kita uga nerbitake acara lan bisa ngirim