Ngrancang Aplikasi Seluler sing Sampurna

Ing acara radio sabanjure, kita bakal ngrembug aplikasi Starbucks Mobile sing entuk Penghargaan Marketer Seluler Tahun 2012. Miturut pendapatku, pancen aplikasi seluler sing apik sing nggawe jurang pemasaran antarane tuku online lan ing toko. Fitur sing nggawe aplikasi dadi sukses Guna - aplikasi duwe garis navigasi utama ing sisih ngisor uga layar ngarep sing kanthi jelas nampilake bagean saka aplikasi adhedhasar

Apa Cookie Google Crumbling?

Aku duwe teori iki yen ora ana sing bisa diukur kanthi tanpa wates. Bisnis sing sukses asring ngluwihi katrampilan kanggo ngatur pangembangan, teknologi sing bisa digunakake ing skala cilik arang nindakake pakaryan kanthi skala gedhe ... malah karyawan asring dipromosikake luwih saka kabisane. Google wis ndeleng pertumbuhan sing durung pernah ana ing dasawarsa kepungkur. Suwe-suwe kita terus nggawe perhatian lan digunakake minangka langkah sukses. Wingi, kita mudhun bar