Stamplia: Tuku utawa Mbangun Cithakan Email Sampeyan Kanthi Gampang

Yen sampeyan golek inspirasi kanggo template email sabanjure, pengin tuku template email sing bisa diowahi, utawa malah pengin nggawe template email sing responsif saka awal - aja katon adoh saka Stamplia. Dheweke nawakake macem-macem buletin sing murah nanging apik, email transaksional, lan uga template sing siyap kanggo Magento, e-commerce Prestashop, Monitor Kampanye utawa Mailchimp. Saben template email duwe kaca deskripsi, fitur, lan