Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Agreedo: Nggawe Rapat Luwih Produktif

Nalika aku kerja ing perusahaan perangkat lunak gedhe, aku tau mandheg rapat minangka tes. Tim Manajemen Produk wis rapat dijadwal kabeh minggu lan kadang 8 jam saben dina… rapat karo klien, sales, marketing, pengembangan, lan dhukungan. Iku edan. Dadi edan amarga organisasi kasebut seneng ketemu nanging ora nate tanggung jawab karyawane kanggo ngrampungake apa wae ing rapat kasebut. Dadi, suwene 2 minggu aku ora melu