Wektu kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Musim Semi

Kadhangkala, sampeyan kudu mriksa strategi pemasaran sampeyan. Tingkah laku konsumen saya suwe saya suwe, strategi pesaing sampeyan saya suwe saya suwe, lan platform pemasaran digital saya suwe saya suwe. Musim semi wis teka, lan saiki dadi wektu paling pas kanggo merek nggawe upaya pemasaran digital. Dadi, kepiye para pemasar ngilangi kerumitan saka strategi pemasaran? Ing infographic anyar MDG, para maos bakal ngerti taktik digital sing lawas lan kesel kanggo mbuwang iki

Apa Pria lan Wanita Luwih milih Warna sing Beda?

Kita wis nampilake sawetara infografis sing apik babagan pengaruh warna tumrap tumindak tuku. Kissmetrics uga wis nggawe infographic sing nyedhiyakake sawetara input kanggo nargetake jenis kelamin tartamtu. Aku kaget amarga ana bedane ... lan oranye kasebut dianggep murah! Temuan liyane babagan Warna lan Biru Jenis Kelamin minangka warna sing paling disenengi ing antarane pria lan wanita. Ijo ngasilake rasa enom, seneng, anget, akal, lan energi. Para pria cenderung ngencengi warna sing luwih cerah, nalika