Smallpdf: Utilitas PDF Konversi lan Kompresi Gratis

Kadhangkala, dudu platform rumit lan mega-perusahaan, sing nggawe sampeyan cocog karo dina iki. Dina iki, kita nampa sawetara conto lembar saka desainer sing apik banget nanging 12Mb nalika aku diowahi dadi PDF. Jujur, aku ora ngerti babagan kompresi PDF, dadi aku lunga menyang Google kanggo setelan lan tutorial sing optimal. Sing ditemokake yaiku permata - smallpdf. Lali setelan, lali tutorial ... mung seret banjur selehake file PDF banjur