Cara Nggawe Otentikasi Email nganggo Microsoft Office (SPF, DKIM, DMARC)

Saiki kita ndeleng masalah pangiriman liyane karo klien lan akeh banget perusahaan sing ora duwe otentikasi email dhasar sing disiyapake karo panyedhiya layanan pemasaran email lan email kantor. Sing paling anyar yaiku perusahaan e-dagang sing lagi nggarap sing ngirim pesen dhukungan saka Microsoft Exchange Server. Iki penting amarga email dhukungan pelanggan klien nggunakake ijol-ijolan surat iki lan banjur dialihake liwat sistem tiket dhukungan. Dadi, iku

Cara Validasi Otentikasi Email Sampeyan Disiyapake kanthi Bener (DKIM, DMARC, SPF)

Yen sampeyan ngirim email kanthi volume apa wae, iki minangka industri sing dianggep salah lan kudu mbuktekake manawa sampeyan ora salah. Kita kerja bareng karo akeh perusahaan sing mbantu migrasi email, pemanasan IP, lan masalah pangiriman. Umume perusahaan ora ngerti yen dheweke duwe masalah. Masalah Kahuripan saka Deliverability Ana telung masalah sing ora katon karo pangiriman email sing bisnis ora ngerti: Idin - panyedhiya layanan email

Apa Otentikasi Email? SPF, DKIM, lan DMARC Dijelasake

Nalika kita kerja karo pangirim email gedhe utawa migrasi menyang panyedhiya layanan email (ESP) anyar, pangiriman email dadi penting kanggo riset kinerja upaya pemasaran email. Aku wis ngritik industri sadurunge (lan aku terus) amarga ijin email ana ing sisih sing salah saka persamaan. Yen panyedhiya layanan internet (ISP) pengin njaga kothak mlebu saka SPAM, mula kudu ngatur ijin kanggo njupuk email kasebut.

Kirim Email Liwat SMTP Ing WordPress Kanthi Microsoft 365, Live, Outlook, utawa Hotmail

Yen sampeyan mbukak WordPress minangka sistem manajemen konten, sistem biasane dikonfigurasi kanggo push pesen email (kayata pesen sistem, pangeling sandhi, lsp) liwat host sampeyan. Nanging, iki dudu solusi sing disaranake amarga sawetara sebab: Sawetara host nyatane mblokir kemampuan ngirim email metu saka server supaya dudu target kanggo peretas kanggo nambah malware sing ngirim email. Email sing asale saka server sampeyan biasane ora diotentikasi