Cara Ngatasi Pidato Publik

Iki minangka kiriman sing kudune dak tulis luwih saka setaun kepungkur, nanging aku motivasi nulis ing bengi iki sawise ana acara sing dakkandhakake. Paling taun kepungkur, aku lunga menyang Rapid City, South Dakota lan ngobrol ing Concept ONE, acara pemasaran bisnis perdana sing didegake dening Korena Keys, wirausaha regional, pamilik agensi, lan South Dakotan sing bangga. Tujuane Korena yaiku nggawa speaker profesional saka njaba negara sing bisa