Sampeyan Ora Bisa Ngomong Gigs Amarga Wis Online

Sajrone presentasi dina Setu menyang Asosiasi Pembicara Nasional, aku nuduhake presentasi lan dhukungan data kanggo para pamicara supaya ngerti sebabe konten lan strategi sosial dadi kunci upayae dhewe-dhewe kanggo nggawe wewenang lan golek kesempatan ngomong. Iki minangka klompok sing luar biasa kanggo ngobrol amarga padha menehi kula regane umpan balik nalika ngomong nalika menehi promosi. Aku matur nuwun banget marang Karl Ahlrichs kanggo