Endi Host, Sindikasi, Nuduhake, Ngoptimalake, Lan Promosi Podcast Sampeyan

Taun kepungkur yaiku taun podcasting dadi populer. Kasunyatane, 21% wong Amerika sing umure luwih saka 12 taun ujar manawa padha ngrungokake podcast ing wulan pungkasan, sing terus saya mundhak saka taun saka 12% saham ing 2008 lan aku mung ndeleng jumlah iki terus saya akeh. Dadi apa sampeyan wis mutusake kanggo miwiti podcast dhewe? Dadi, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake dhisik - ing endi sampeyan bakal dadi tuan rumah

DanAds: Teknologi Pariwara Layanan Dhasar Kanggo Penerbit

Pariwara program (otomatisasi tuku lan adol pariwara online) wis dadi pokok kanggo para pemasar modern wiwit pirang-pirang taun lan gampang dingerteni sebabe. Kemampuan kanggo para pembeli media nggunakake piranti lunak kanggo tuku pariwara wis ngrubah papan pariwara digital, ngilangi prelu proses manual tradisional kayata panjaluk proposal, tender, penawaran, lan, utamane negosiasi manungsa. Iklan programatis tradisional, utawa pariwara program layanan sing dikelola kaya sing asring dirujuk,

Juicer: Gabungake Kabeh Panganan Media Sosial menyang Kaca Web sing Apik

Perusahaan nggawe sawetara konten luar biasa liwat media sosial utawa situs liyane sing bakal entuk manfaat merek uga ing situs dhewe. Nanging, pangembangan proses sing saben foto Instagram utawa nganyari Facebook mbutuhake diterbitake lan dianyari ing situs perusahaan ora bisa ditindakake. Pilihan sing luwih apik yaiku nerbitake feed sosial ing situs sampeyan ing panel utawa kaca situs web sampeyan. Coding lan nggabungake saben sumber bisa dadi angel

Pemasaran Digital lan SEO kanggo Band lan Musisi

Sampeyan bisa ngrasakake rasa musik saya nesu, aku seneng banget karo band lokal Gabung Mati ing kene ing Indianapolis. Sajrone pirang-pirang taun, aku dadi luwih akeh penggemar band live, ora jelas, lan lokal. Aku seneng duwe bir karo band iki lan ngormati pengalaman musik lokal luwih saka sawetara band sing meh ora bisa dideleng saka kursi irung ing stadion utawa amfiteater lokal. Dadi

CoPromote: Platform Promosi Sosial kanggo Penerbit

CoPromote minangka platform pemasaran sosial sing pangguna milih bisa nuduhake konten liyane. CoPromote minangka jaringan penerbit sing nyaranake siji liyane. Sawetara fitur utama CoPromote sing nulungi para pencipta merek / konten nambah jangkauan organik kalebu: Intent - Kabeh anggota CoPromote ndhaptar layanan kasebut kanthi tujuan kanggo nuduhake olahpesen liyane, nanging kanthi Facebook, nuduhake konten pihak katelu nomer loro pikiran Keterlibatan - Rata-rata tingkat saham ing