Video: #Socialnomics 2014

#Socialnomics 2014 dening Erik Qualman minangka versi kaping lima saka seri video sing paling ditonton ing Media Sosial. Video taun iki nuduhake massa kritis antarane sosial, seluler lan jeblugan panggunaan milenial. Kita ora duwe pilihan apa media sosial. Sing dipilih yaiku kepiye carane bisa ditindakake. Erik Qualman Salah sawijining faktor utama yaiku 20% istilah sing diketik menyang bilah telusuran durung nate digoleki

Mobilenomik: Yen Sampeyan Ora Mobile, Sampeyan Ora Pemasaran

Kita rumangsa kepenak banget amarga ndeleng tren teknologi teka banjur ngandhani sadurunge. Wis luwih saka setahun kita ngomong babagan pertumbuhan seluler, nanging gumun nalika nembe nindakake audit optimasi kanggo klien anyar lan ora duwe strategi seluler ... ora ana. Situs kasebut dudu seluler, email ora dioptimalake kanggo seluler, lan ora ana aplikasi seluler ing cakrawala… nada. Kadhangkala njupuk video

Video Sosial Media 2013

Erik bali kanthi cicilan infographic video paling anyar (kaping 4) ing media sosial. Yen sampeyan nggatekake, saben versi video nindakake tugas sing luar biasa kanggo nuduhake pangowahan media anyar iki. Malah parodi apik banget. Bandhingake karo video Revolusi Media Sosial taun kepungkur lan sampeyan bakal nemokake luwih akeh statistik sing ana gandhengane karo interaksi moneter nyata karo merek lan konsumen. Erik Qualman yaiku

Video: Revolusi Media Sosial - Parodi

Kita wis ngirim seri video revolusi media sosial adhedhasar Socialnomics Erik Qualman. Dheweke cerdas lan kebak statistik sing nggumunke babagan cara media sosial ngowahi cara urip, kerja lan komunikasi karo siji liyane. Parodi iki lucu banget yen ora bisa dituduhake. Umume wong ngomong yen sampeyan nggayuh kasunyatan ... mula kedadeyan lucu banget. Aku video iki mung padha! Revolusi Media Sosial - Parodi

Apa Teknologi sing Dipateni

Iki minangka videografi sing apik banget saka Socialnomics lan Eric Qualman, panulis Digital Leader: 5 Tombol Sederhana kanggo Sukses lan Pengaruh. Aku ora nganggep istilah mateni. Sanajan akeh lapangan kerja sing ilang sajrone periode sing inovatif, nanging aku ora yakin manawa ana tambah akeh gaweyan lan kesempatan. Nanging, kita duwe kekuwatan politik lan ekonomi sing nyoba nahan pangowahan tinimbang adaptasi. Miturut pendapatku sing andhap asor, kabeh bakal luwih alon