Tombol Sosial Muat Malas karo Socialite.js

Dina iki aku duwe dina sing apik karo tim web ing Angie's List. Dhaptar Angie wis ngembangake situs dadi perpustakaan sumber daya sing luar biasa… lan nalika semana dheweke terus nyepetake situs. Kaca-kaca kasebut mbukak kanthi kacepetan buta. Yen sampeyan ora ngandel, pop munggah kaca iki ing Garage Doors. Kaca kasebut nggabungake gambar, video, lan tombol sosial… lan isih akeh isih ana ing milidetik. Mbandhingake situs karo tambang kaya balapan

Vimeo entuk Pangsa Pasar Video: Lalu Lintas Ngunggah 269%

Bubar, aku wis akeh riset babagan video kanggo para klien. Video dadi faktor gedhe ing pengalaman online; nyatane, ana kemungkinan gedhe yen situs sampeyan bakal dilewati dening persentasi pengunjung kajaba sampeyan nyedhiyakake video. Ponsel cerdas anyar uga dioptimalake kanggo video lan pamirsa njerit. Youtube wis dadi mesin telusuran nomer loro ing Internet. Nanging platform video liyane yaiku