Rethink Pengaruh Media Sosial ing Lalu Lintas lan Niaga

Kita terus ndhidhik bisnis babagan mitos atribusi lan pengaruh sing durung dilaporake media sosial babagan upaya pemasaran. Amarga teknologi kurang lan angel menehi atraksi penjualan menyang media sosial ora ateges kedadeyan kasebut ora kedadeyan. Kasunyatane, statistik kasebut suwalike: 71% konsumen luwih bisa tuku adhedhasar referensi media sosial 78% responden ujar manawa postingan media sosial kawanie kena pengaruh

SEO mungsuh SEO Anyar

SEO Mati. Aku wis kandha luwih saka setaun kepungkur lan aku isih duwe sawetara wong sing nesu SEO menehi komentar babagan kiriman kasebut saben minggu. Google terus ngetrapake game SEO sing dimainake kanggo game peringkat para klien - lan akeh sing isih ngalami akibat saiki. Kita sing narik kawigaten klien wiwit awal wis rampung kanthi cukup. Aku duwe perasaan campuran babagan iki