Pelaporan Sosial Nang Google Analytics

Sawise akuisisi Google PostRank, pelaporan sosial wis ditingkatake ing Google Analytics kanggo nggabungake limang laporan anyar. Laporan kasebut "ngetung" konten adhedhasar jumlah komentar sing ditampa, tautan, sebutan, tweet, lan metrik media sosial liyane. Saben laporan nyedhiyakake pemahaman sing beda kanggo macem-macem kabutuhan pelaporan / ngawasi sosial. 1. Laporan Ringkesan, sing nyoroti pengaruh media sosial ing konten. Laporan iki ngilangi konten kanthi "Interaksi Pungkasan" lan "Obrolan Sosial sing Dibantu."

Solusi Proposal SaaS: Proposable lan Octiv

Pos iki nyenengake amarga aku ngerti kalorone perusahaan sing nggawe sistem proposal iki… lan saiki ana ing Indiana! Mbok menawa iku sawijining Universitas Purdue lawan Universitas Anderson! Sproutbox ngembangake Proposable lan Studio Science nembé nerbitake Octiv (sadurunge TinderBox), kaloro piranti lunak kasebut minangka solusi proposal layanan kanggo web. Proposable Proposable minangka solusi biaya murah, wiwit $ 19 dhasar, $ 29 kanggo pro lan $ 79 saben wulan kanggo tim. Bebarengan

Manajemen Tugas Gampang nganggo HiTask

Pirang-pirang minggu kepungkur, aku wis berjuang terus. Aku duwe paling ora ana selusin proyek, paling ora 5 perusahaan mitra, karyawan full-time lan 2 sumber parsial. Aku nyoba terus adol uga ngrampungake proyek sing wis dak adol. Kita lagi ing titik sing ora nyaman yen kita entuk bisnis sing cukup kanggo karyawan full-time liyane ... nanging durung duwe sumber daya kasebut (dheweke wiwit rong minggu!). Kanggo dadi teratur, aku

SaaS Ngalih menyang Database Nawakake minangka Layanan

Pirang minggu kepungkur, aku seneng banget ngrungokake Kepala Operasi ExactTarget, Scott McCorkle, ngomong karo evolusi platforme. Biyen aku wis nulis yen aku yakin yen Panyedhiya Layanan Email wis entuk hiu - lan katon yen ESP sing mikir sadurunge wis menehi cathetan. Scott ujar target ExactTarget dadi Hub Pemasaran kanggo perusahaan. Tinimbang mung dadi mesin pangirim email, ExactTarget meksa nindakake perkara