Radar Sosial Integrasi karo NetSuite's SuiteCloud

Radar Sosial Infegy wis nggabung karo NetSuite ing solusi gabungan sing diarani Social Radar SuiteApp kanggo NetSuite's SuiteCloud Computing Platform. Integrasi kasebut ndawakake SuiteAnalypto platform kanthi analisis adhedhasar peran kanggo tren obrolan sejarah, nuduhake swara, pengaruh utama, wawasan kompetitif, analisis sentimen, topik, lan kategori minat lan demografi. Perusahaan banjur bisa nggunakake informasi iki kanggo nggawe produk sing luwih apik, ngatur layanan, lan kampanye sing apik kanggo memenuhi kepinginan khusus para pamirsa sing ditarget,