6 Conto Alat Pemasaran Nggunakake Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan buatan (AI) kanthi cepet dadi salah sawijining tembung kunci pemasaran sing paling populer. Lan kanthi alesan sing apik - AI bisa mbantu ngotomatisasi tugas sing bola-bali, nggawe pribadi upaya marketing, lan nggawe keputusan sing luwih apik, luwih cepet! Nalika nambah visibilitas merek, AI bisa digunakake kanggo macem-macem tugas, kalebu marketing influencer, nggawe konten, manajemen media sosial, generasi timbal, SEO, nyunting gambar, lan liya-liyane. Ing ngisor iki, kita bakal ndeleng sawetara sing paling apik

Sprout Social: Nambah Keterlibatan ing Media Sosial Kanthi Platform Penerbitan, Ngrungokake, lan Advokasi Iki

Apa sampeyan tau ngetutake perusahaan utama online mung bakal kuciwa karo kualitas konten sing dituduhake utawa kurang keterlibatan karo pamirsa? Iki minangka tandha, contone, kanggo ndeleng perusahaan sing duwe karyawan puluhan ewu lan mung sawetara saham utawa seneng ing konten kasebut. Iku bukti yen dheweke mung ora ngrungokake utawa bangga banget karo konten sing dipromosikan. Gear saka media sosial

Masa Lalu, Saiki, lan Masa Depan lanskap Pemasaran Influencer

Dasawarsa kepungkur wis dadi salah sawijining wutah gedhe kanggo marketing influencer, netepake minangka strategi sing kudu diduweni kanggo merek ing upaya kanggo nyambungake karo pamirsa utama. Lan daya tarik kasebut bakal tahan amarga luwih akeh merek katon partner karo influencer kanggo nduduhake keasliane. Kanthi mundhake e-commerce sosial, redistribusi biaya iklan menyang marketing influencer saka televisi lan media offline, lan tambah adopsi piranti lunak pamblokiran iklan sing ngganggu.

Tailwind Nggawe: Nggawe, Jadwal, lan Nerbitake Pins Cantik ing Pinterest

Tailwind Create nggawe Pinterest Pins kanthi kualitas desainer kanthi cepet lan ngidini sampeyan nyelarasake lan ngoptimalake kabeh marketing Pinterest luwih apik tinimbang sadurunge. Ing siji klik, sampeyan bisa ngowahi foto dadi puluhan gagasan desain Pin pribadi. Alat kabeh-ing-siji ngidini sampeyan nggawe, jadwal, lan nerbitake Pinterest. Cara Ngrancang nganggo Tailwind Create Iki video sing digabungake tim babagan cara nggunakake Tailwind Create. Tailwind Create mbisakake pemasar Pinterest