Latihan Marketer Digital

Panulisan kasebut ana ing tembok industri pemasaran digital nalika pandemi nyebar, kunci kena serangan, lan ekonomi banjur ganti. Aku nulis ing LinkedIn nalika semana yen para pemasar kudu mateni Netflix lan nyiapake tantangan sing bakal ditindakake. Sawetara wong… nanging, sayangé umume ora. PHK kasebut terus ngrusak departemen pemasaran ing saindenging negara. Pemasaran digital minangka karir sing apik banget yen sampeyan bisa nemokake loro

Google Primer: Sinau Ketrampilan Bisnis lan Digital Marketing Anyar

Pamilik bisnis lan pemasar asring kewalahan nalika pamasaran digital. Ana pola pikir sing saya dhesek kanggo wong-wong mau nalika mikir babagan penjualan lan pemasaran online: Bakal mesthi ganti - saben platform saiki ngalami transformasi intensif - intelijen buatan, pembelajaran mesin, pamrosesan basa alam, kasunyatan virtual, kasunyatan campuran, data amba, pamblokiran, bot, Internet of Things… yeesh. Nalika kedadeyan kasebut medeni banget, elinga mung kabeh perkara kasebut