Wektu kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Musim Semi

Kadhangkala, sampeyan kudu mriksa strategi pemasaran sampeyan. Tingkah laku konsumen saya suwe saya suwe, strategi pesaing sampeyan saya suwe saya suwe, lan platform pemasaran digital saya suwe saya suwe. Musim semi wis teka, lan saiki dadi wektu paling pas kanggo merek nggawe upaya pemasaran digital. Dadi, kepiye para pemasar ngilangi kerumitan saka strategi pemasaran? Ing infographic anyar MDG, para maos bakal ngerti taktik digital sing lawas lan kesel kanggo mbuwang iki