JARVEE: Piranti Lunak Otomatisasi Media Sosial sing Berbasis Windows.

JARVEE minangka platform sing terjangkau sing bisa digunakake ing tim tim sosial kanggo njamin sukses merek online kanthi nambah, nyopir lalu lintas, lan nuntun luwih akeh menyang bisnis sampeyan. Amarga piranti lunak desktop adhedhasar windows, mula ora akeh watesan API layanan lan platform otomatis pihak katelu. Siji peringatan, sampeyan bisa ngrusak reputasi sampeyan kanthi spam jaringan sosial nganggo alat kaya iki. Yaiku a

Apa Pemasar Media Paksa Sosial Adoh saka Mass Media?

Iki minangka infographic sing paling apik saka Sprout Social sing duwe akibat sing luwih jero tinimbang sing bisa ditampa para pemasar. Infographic kasebut diarani 6 Tren Media Sosial sing Bakal Dijupuk 2017 lan mlaku liwat saben saluran media sosial, kepiye prilaku konsumen ganti, lan kemajuan teknologi kaya intelijen buatan. Gabungan karo video sing dikarepake, teknologi pemblokiran iklan, lan tuwuhing saluran 1: 1 kaya Snapchat lan pemasar kudu nimbang maneh