Fitur Platform Pemasaran Media Sosial Perusahaan

Yen sampeyan organisasi gedhe, umume ana enem aspek kritis piranti lunak perusahaan sing sampeyan butuhake: Hierarki Akun - bisa uga fitur sing paling penting saka platform perusahaan yaiku kemampuan nggawe hirarki akun ing solusi kasebut. Dadi, perusahaan induk bisa nerbitake jeneng merek utawa waralaba ing sangisore, ngakses data, mbantu nyebarke lan ngatur macem-macem akun, lan ngontrol akses. Proses Persetujuan - organisasi perusahaan biasane duwe

Spredfast: Manajemen Media Sosial Perusahaan

Sistem Manajemen Media Sosial sing lengkap nyedhiyakake platform gabungan kanggo melu lan ngaktifake pelanggan lan penggemar ing kabeh saluran sosial. Spredfast diluncurake ing taun 2010 kanggo nyedhiyakake perusahaan lan agensi perusahaan kanthi solusi lengkap kanggo ngatur kabeh jaringan sosial sing relevan saka lokasi terpusat. Spredfast SMMS Fokus ing Area Kunci kanggo Organisasi Perusahaan - Organisasi sing fleksibel kanthi inisiatif, tim persetujuan lan alur kerja khusus, ijin jero lan dalan mlebu. Pertunangan Saben Dina -