Suite Sosial: Manajemen Media Sosial kanggo Perusahaan Gedhe, Multi-Lokasi

Reputation.com ngluncurake Social Suite, solusi manajemen media sosial sing dirancang khusus kanggo perusahaan multi-lokasi sing nggabungake kabeh keterlibatan pelanggan ing web, saka review online lan survey pelanggan nganti ngrungokake sosial lan manajemen komunitas. Perusahaan gedhe berjuang kanthi temenan karo pelanggan ing komunitas lokal ing saluran media sosial. Salajengipun, media sosial biasane diisolasi saka survey survey lan aplikasi manajemen tinjauan online. "Tantangan karo alat media sosial sing ana

Ngrungokake Ora Cukup. Strategi Sosial Sampeyan Perlu 4 Elemen Iki Kanggo Sukses!

Pancen seneng pesen ing kene saka ritel premium Afrika Selatan Woolworths. Editor Digital Sam Wilson ngrembug babagan cara produk Socialbakers, Analytics lan Builder, supaya tim bisa ndorong keterlibatan merek lan menehi wawasan sosial sing kuat marang eksekutif perusahaan. Strategi Woolworth ora mung ngrungokake lan nanggapi liwat media sosial. Ana 4 elemen liyane sing diarani Sam sing mbantu dheweke sukses, eksternal lan uga kepemimpinan internal. Analisis - akses menyang irisan lan dadu

Scup: ngawasi Media Sosial, Analisis lan Keterlibatan

Scup pocapan scoop - diwiwiti ing Brasil lan saiki ndhukung Inggris, Portugis lan Spanyol. Kanggo bisnis lan agensi, Scup nduweni kabeh fitur utama platform pemantauan, penerbitan lan analisis media sosial wektu nyata. Scup minangka alat ngawasi media sosial utama lan digunakake luwih saka 22 ewu profesional. Scup mbantu manajer media sosial liwat karya wiwit posting nganti analisis, nambah efisiensi kanthi dramatis. Fitur lan Mupangate ngawasi media sosial

Nganalisis Aliran Sosial nganggo DataSift

DataSift minangka platform penyaringan data media sosial wektu nyata sing kuat lan minangka salah siji saka mung rong perusahaan ing donya sing duwe lisensi kanggo nggawe data Twitter dadi komersial kanggo tujuan non-tampilan, saengga pangguna bisa nelusuri kiriman nggunakake metadata sing ana ing tweet. Lan nganggo antarmuka sing apik banget uga console pangembang lan API sing kuat (perpustakaan klien kasedhiya) kanthi basa pitakon dhewe. interaksi.konten APA "HTC, Nokia, RIM, Apple, Samsung, Sony" DataSift didegake dening