Apa Pariwara & Pemasaran Programmatic?

Teknologi pemasaran saiki saya maju lan akeh wong sing malah ora ngerti. Media digital diwiwiti kanthi komunikasi lan pemasaran media-sentris. Contone kayata perusahaan bakal nggawe jadwal konten, penjualan, pariwara lan surat. Dheweke bisa uga ngapiki lan ngoptimalake kanggo pangiriman lan tingkat klik-tayang sing optimal, nanging kurang luwih konten sing dikirimake ing jadwal bisnis - dudu timbal utawa pelanggan. Otomatisasi pemasaran digawa