Pelanggan nyoba Nggawe Sampeyan ing Media Sosial, Apa Sampeyan Ana?

5 saka saben 6 panjaluk sing digawe konsumen ing media sosial menyang bisnis ora bisa dijawab. Bisnis terus nggawe kesalahan sing salah nggunakake media sosial minangka media siaran tinimbang ngerteni pengaruhe minangka media komunikasi. Jaman kepungkur, perusahaan ngerti pentinge ngatur telpon mlebu amarga kepuasan pelanggan bisa uga kena ditahan lan nambah nilai pelanggan. Volume panjaluk media sosial tambah 77% taun suwene taun.