Apa Merek Kudu Nduwe Sikap ing Masalah Sosial?

Esuk iki, aku ngilangi merek ing Facebook. Sajrone taun kepungkur, pembaruan kasebut dadi serangan politik, lan aku ora kepengin maneh ndeleng negativitas ing feedku. Pirang-pirang taun, aku terang-terangan nuduhake sudut pandang politik. uga Aku ndelok kaya ing ngisor iki aku malih dadi luwih akeh wong sing setuju karo aku, dene wong liya sing ora setuju ora ngetutake lan ilang kontak karo aku. Aku nyekseni perusahaan sing aku pacaran adoh saka makarya