LeadSift: Tangkap Intensif lan Wawasan sing Bisa Ditindakake Kanthi Media Sosial

Bisnis terus-terusan nyoba nyekel data babagan prospek lan pelanggan supaya bisa nemokake lan narik kawigaten, banjur njaga lan ngunggahake pelanggan sing dipikolehi. Ana ton teknologi ing kana kanggo nyoba nangkep data iki. Sawetara sumber ora akurat lan sing liya ketinggalan jaman. Ala banget ora ana sumber informasi sing terus dianyari kanthi akurat lan asring dening wong. Ana! Wong kanthi konsisten lan bola-bali lunga

10 Blog Teknologi Sampeyan Ora Ngerti

Blog Teknologi penting kanggo Martech Zone. Nalika aku nulis babagan kepiye teknologi tartamtu mengaruhi pemasaran, umume motivasi karo blog teknologi. Biasane dheweke duwe tugas banget kanggo nglaporake warta lan pendapat babagan teknologi, nanging ora entuk aplikasi pemasaran praktis. Bocah-bocah lanang gedhe kasebut nyoba ngupayakake warta paling gedhe, gosip paling anyar, utawa nyoba nggawe judhul postingan apik sing narik perhatian kabeh.