Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan