Digimind: Analisis Media Sosial kanggo Perusahaan

Digimind dadi pemantauan media sosial SaaS lan perusahaan intelijen kompetitif sing digunakake dening perusahaan perusahaan lan agensi sing makarya. Perusahaan nawakake macem-macem solusi: Digimind Social - kanggo ngerti pamirsa, ngukur ROI pemasaran sosial, lan nganalisa reputasi sampeyan. Digimind Intelligence - nawakake ngawasi kompetitif lan industri supaya sampeyan bisa ngantisipasi pangowahan pasar lan ngenali kesempatan bisnis. Pusat Komando Sosial - pusat tampilan wektu nyata kanggo nampilake visibilitas sosial merek sampeyan. Kanthi