9 Langkah Ngrencanakake Kampanye Iklan Sosial Sabanjure

Ing podcast minggu kepungkur iki, kita nuduhake sawetara informasi, tips lan trik babagan pariwara sosial. Bubar iki, Facebook ngluncurake sawetara statistik luar biasa babagan penghasilan pariwara sosial. Pendapatan umume tambah lan iklan dhewe 122% luwih larang. Facebook pancen dianut minangka platform pariwara lan kita wis nate weruh asil sing luar biasa lan liyane sing ora ngganggu. Kabeh kampanye sing paling apik duwe kinerja sing padha - perencanaan apik. Akeh wong