Rasi lintang: Tandha Kinerja Pariwara Sosial

Wacan: <1 menit Quantifi, platform eksperimen iklan media sosial, ngluncurake Constellation Scorecard, alat gratis sing nggawe laporan khusus sing rinci babagan kinerja iklan sosial sampeyan ing Facebook, Instagram, lan Twitter. Constellation Scorecard nggunakake machine machine kanggo nyaring ribuan poin data anonim sing dikumpulake ing kampanye iklan digital saka kabeh industri kanggo nuduhake masalah tartamtu lan rekomendasi khusus kanggo ngoptimalake belanja iklan sosial sampeyan. Kanthi Constellation Scorecard, sampeyan bisa: Mbandhingake kinerja iklan sosial