Mungkasi Ngomong Wektu Mupangat Ngurangi, Pancen Ora!

Kita seneng konten cemilan kaya wong sabanjure, nanging aku yakin ana salah paham ing industri kita. Gegayutan manawa rentang kawigaten nyuda kebutuhan kudu ana konteks sing dilebokake. Kaping pisanan, aku pancen ora setuju manawa wong nggunakake kurang energi kanggo sinau babagan keputusan tuku sabanjure. Konsumen lan bisnis sing ngentekake akeh wektu sadurunge nindakake riset isih akeh riset saiki. Aku mbukak laporan analitik

Pemasaran Buzzwords saka Mashable

Wong-wong ing Mashable nggabungake infographic iki ing 30 dina Marketing Buzzwords. Minangka wong sing ora bisa mikir babagan marketing, aku bakal seneng nalika ndeleng babagan pemasaran BS. Nanging, aku bakal jujur, lan ngakoni manawa aku mikir infographic iki bisa uga kebak. Istilah kaya pemasaran tangkas, infographic lan gamification dudu tembung kunci pemasaran, kalebu istilah nyata sing kudu dingerteni kabeh para pemasar. Lan sing paling gedhe