Spredfast: Manajemen Media Sosial Perusahaan

Sistem Manajemen Media Sosial sing lengkap nyedhiyakake platform gabungan kanggo melu lan ngaktifake pelanggan lan penggemar ing kabeh saluran sosial. Spredfast diluncurake ing taun 2010 kanggo nyedhiyakake perusahaan lan agensi perusahaan kanthi solusi lengkap kanggo ngatur kabeh jaringan sosial sing relevan saka lokasi terpusat. Spredfast SMMS Fokus ing Area Kunci kanggo Organisasi Perusahaan - Organisasi sing fleksibel kanthi inisiatif, tim persetujuan lan alur kerja khusus, ijin jero lan dalan mlebu. Pertunangan Saben Dina -

Pemasaran ing Pasar Real Estate Kasar

Nggunakake teknologi online minangka media kanggo perdagangan minangka ceruk sing saya tambah. Pelanggan dadi luwih cerdas babagan nggunakake media sosial kanggo mbantu ndidik awake dhewe babagan keputusan tuku. Kanthi pasar omah ing kene lan ing dumps nasional, wajar yen agen Real Estate lan konsumen sing pengin tuku wis wiwit nggunakake Internet kanggo nggawe prabédan. Aku wis tuku lan adol omah-omah ing jaman mbiyen lan sadhar wiwit awal