Fitur Paling Anyar ing Facebook Mbantu SMB Slamet COVID-19

Wacan: 2 menit Bisnis ukuran cilik lan menengah (SMB) ngadhepi tantangan sing durung pernah ana sadurunge, kanthi 43% bisnis ditutup sementara amarga COVID-19. Amarga ana gangguan, anggaran sing ketat, lan pambukaan maneh kanthi ati-ati, perusahaan sing ngladeni komunitas SMB ngupayakake menehi dhukungan. Facebook Nyedhiyakake Sumber Kritik Kanggo Usaha Kecil Sajrone Pandemi Facebook bubar ngluncurake produk acara online gratis mbayar gratis kanggo SMB ing platform - inisiatif paling anyar saka perusahaan kasebut, ngewangi bisnis kanthi anggaran winates kanggo nggedhekake upaya pemasaran.

Napa Pemasaran Kasetyan Mbantu Operasi Sukses

Wacan: 3 menit Wiwit wiwitan, program penghargaan loyalitas wis nuduhake etos sing kudu ditindakake. Pamilik bisnis, kanggo nambah lalu lintas sing mbaleni, bakal ngudhari nomer dodolan kanggo ndeleng produk utawa layanan sing populer lan duwe bathi kanggo menehi insentif gratis. Banjur, menyang toko cetak lokal kanggo njaluk kertu doyo dicithak lan siyap diwenehake menyang pelanggan. Iki minangka strategi sing wis kabukten efektif, sing dibuktekake manawa akeh

Kegiatan Pemasaran Online Paling Ndhuwur kanggo Usaha Kecil lan Menengah

Wacan: 2 menit Emarsys, panyedhiya piranti lunak pemasaran cloud utama kanggo perusahaan B2C, wis nerbitake asil survey pribadi lan online saka 254 profesional ritel sing diterbitake kanthi kemitraan karo WBR Digital. Temuan utama kalebu SMB (bisnis kanthi bathi $ 100 yuta utawa kurang) ing eceran B2C ngembangake strategi omnichannel babagan sukses sing wis kabukten, mbuwang luwih akeh wektu kanggo nyiapake musim blanja liburan sing kritis, lan nyoba nggawa teknologi sing luwih maju. tetep jangkah

10 Mupangat Saben Bisnis Cekap Kanthi Strategi Pemasaran Digital

Wacan: 2 menit Kita wawancara karo Scott Brinker babagan Konferensi Teknologi Pemasaran sing bakal teka, Martech. Salah sawijining perkara sing dakrembug yaiku sawetara bisnis sing ora nggunakake strategi amarga strategi saiki bisa digunakake. Aku ora sangsi manawa perusahaan, kayata, tembung saka mulut ke mulut, bisa duwe bisnis sing berkembang lan makmur. Nanging ora ateges strategi pemasaran digital ora bakal nulungi dheweke. Strategi pemasaran digital bisa mbantu prospek riset ing

7 Kunci kanggo Sales lan Marketing Bisnis Cilik

Wacan: <1 menit Nalika ngewangi bisnis gedhe babagan upaya adol lan pemasaran, awake dhewe dadi bisnis cilik. Iki tegese kita duwe sumber daya sing winates lan nalika klien lunga, iku penting supaya kita duwe klien liyane sing bakal nggenteni. Iki nggawe kita bisa ngatur arus kas lan supaya lampu ora ana! Nanging kahanan sing angel. Kita asring mung duwe siji utawa rong wulan kanggo nyiapake budhale siji klien lan onboarding