Kegiatan Pemasaran Online Paling Ndhuwur kanggo Usaha Kecil lan Menengah

Emarsys, panyedhiya piranti lunak pemasaran cloud utama kanggo perusahaan B2C, wis nerbitake asil survey pribadi lan online saka 254 profesional ritel sing diterbitake kanthi kemitraan karo WBR Digital. Temuan utama kalebu SMB (bisnis kanthi bathi $ 100 yuta utawa kurang) ing eceran B2C ngembangake strategi omnichannel babagan sukses sing wis kabukten, mbuwang luwih akeh wektu kanggo nyiapake musim blanja liburan sing kritis, lan nyoba nggawa teknologi sing luwih maju. tetep jangkah