Kiro opo? Video Vertikal Ora Mung Mainstream, Luwih Efektif

Wacan: 2 menit Mung sawetara taun kepungkur, aku dipoyoki publik dening kolega online nalika nuduhake pikiranku liwat video. Masalahe karo video saya? Aku nyekel telpon kanthi vertikal tinimbang kanthi horisontal. Dheweke takon babagan keahlian lan jabatanku ing industri adhedhasar orientasi videoku. Ana sawetara alesan sing ngganggu: Video kabeh nduweni kemampuan kanggo narik kawigaten lan komunikasi pesen. Aku ora percaya yen orientasi duwe pengaruh

Wawasan: Materi Iklan sing Nggawe ROI ing Facebook lan Instagram

Wacan: 4 menit Mlaku kampanye iklan Facebook lan Instagram sing efektif mbutuhake pilihan pemasaran lan kreatif iklan sing apik. Milih visual sing bener, salinan iklan, lan ajakan-tumindak bakal menehi sampeyan asil paling apik kanggo nggayuh target kinerja kampanye. Ing pasar, ana akeh masalah babagan sukses cepet ing Facebook - sepisanan, aja tuku. Pemasaran Facebook bisa digunakake kanthi apik, nanging mbutuhake pendekatan ilmiah kanggo ngatur lan ngoptimalake kampanye sedina, saben dina.

Cithakan Kanggo Saben Pesen Teks sing Sampeyan Perlu Kanggo Bisnis

Wacan: 3 menit Kayane gampang kaya tombol modern. Kajaba iku ora bisa ditindakake gadget kantor jaman mbiyen. Pesen teks minangka cara sing gampang, gampang lan efektif kanggo ngrampungake meh kabeh bisnis saiki. Panulis saka Forbes nyebut pemasaran pesen teks dadi wates sabanjure. Lan iku sing sampeyan ora pengin ketinggalan amarga pentinge seluler ing lanskap pemasaran digital saiki dadi sing utama. Panliten nuduhake manawa 63% pangguna Smartphone nyimpen gadget

Wawasan Digital Digital: Negara Bagian Digital 2017

Wacan: 2 menit Adobe Digital Insights nggabungake infographic sing apik (apa kita bakal ngarepake beda?) Ing State of the Digital Union - fokus ing pariwara digital lan pangarepan konsumen sing ana gandhengane. Mungkin sing paling disenengi babagan infografis iki yaiku yen dheweke pancen nggunakake akeh data lan dipasangake kanthi sawetara pengamatan lan kesimpulan: Biaya Iklan mundhak - amarga luwih akeh pengiklan utama menyang digital, panjaluk ruang iklan lan

Napa 2016 Bakal Dadi Titik Global kanggo Ekonomi Seluler

Wacan: 3 menit Para ilmuwan ing Antartika ndownload game seluler. Wong tuwa ing Suriah kuwatir yen bocah nggunakake teknologi sing akeh. Pulo ing Samoa Amerika nyambung karo 4G, lan sherpas ing Nepal ngobrol ing smartphone nalika nggawa beban 75-pon. Ana apa? Ekonomi seluler wis tekan titik tip global. Kita keprungu nomer akeh kabeh wektu. 800 yuta pelanggan seluler anyar karo smartphone taun iki, global. 600 yuta luwih akeh ing 2016. Tambahake kabeh sing wis ana

Statistik Iki Kudu Pangaruh saka Pemasaran Seluler

Wacan: 2 menit Apa sampeyan wis ndownload versi paling anyar saka Aplikasi Seluler - iOS, Android? Kita isih ngupayakake ngatur konten nanging kerangka kerja wis ana, lan angel banget kanggo njupuk saka lapangan amarga platform bangunan aplikasi seluler sing apik tenan saka Bluebridge! Kita seneng banget babagan kemungkinan! Kita uga wis duwe podcast pemasaran lan seri MarketingClips sing ngisi aplikasi kasebut! Kita uga nerbitake acara lan bisa ngirim

57% Wong Ora Rekomendasi Sampeyan Amarga…

Wacan: 2 menit 57% wong ora nyaranake perusahaan sampeyan amarga sampeyan duwe situs web seluler sing kurang dioptimalake. Sing lara ... lan kita ngerti Martech Zone iku salah sawijine! Nalika duwe aplikasi seluler sing apik, kita ngerti manawa tema seluler standar Jetpack minangka rasa sakit yen dideleng situs iki. Nalika terus kerja bareng karo klien lan mriksa analytics, mula wis jelas yen klien sing ora dioptimalake