Cloud Pesen Nggabungake Pesen Kontekstual menyang Pengalaman Seluler ing Toko

SmartFocus ngumumake ing Kongres World Mobile dina iki yen bakal menehi suar virtual pertama ing donya. Beacon virtual ngidini pemasaran adhedhasar jarak tanpa integrasi utawa pangopènan hardware sing angel. Perusahaan bisa micu pesen lokasi mikro kanggo ngaktifake pengalaman kontekstual nggunakake mung rencana lantai. Teknologi Cloud Message SmartFocus menehi para pemasar merek tampilan holistik marang para pelanggan, saengga bisa menehi interaksi pemasaran kanthi luwih pribadi kayata penawaran kontekstual, pembayaran, loyalitas, lan review.

Kepiye Pengecer Bisa Ngoptimalake Kampanye Natal Seluler kanggo Nambah Dhuwit

Musim Natal iki, para pemasar lan bisnis bisa ningkatake penghasilan kanthi cara gedhe: liwat pemasaran seluler. Ing wayahe iki, ana 1.75 milyar pamilik smartphone ing saindenging jagad lan 173 yuta ing AS, nyumbang 72% pasar ponsel ing Amerika Utara. Blanja online ing piranti seluler bubar njupuk desktop kaping pisanan lan 52% kunjungan situs web saiki digawe liwat ponsel. Nanging, konsumen tetep nggunakake wektu

Emailvision Meluncurake Email, Intelijen Sosial lan Pelanggan

Bali ing wulan April, kita ngumumake yen Emailvision wis tuku SmartFOCUS. Saiki wis Oktober lan asil integrasi ora ana sing apik banget, nggabungake Email, Intelijen Sosial lan Pelanggan ing siji solusi. Emailvision resmi ngumumake rilis Kampanye Panglima Perusahaan. SmartFOCUS duwe solusi klien-server kanthi antarmuka panganggo sing luar biasa lan basis data proprietariver sing gampang nggawe gudang data ukuran terabyte nanging gampang diiris lan didol kanthi real-time -

Mung Panyedhiya Layanan Email Global

CATHETAN: Emailvision saiki dadi bagean saka SmartFocus. Sanajan sejatine pahlawan kelairan kita, ExactTarget, saiki ditambahi menyang Inggris lan Australia, isih cukup winates kanggo negara sing nganggo basa Inggris. Awal taun iki, kita duwe kesempatan sing luar biasa kanggo ketemu karo tim kepemimpinan bakat Emailvision. Pusat ing Clichy, Prancis (ing sanjabane Paris), Emailvision bisa dadi siji-sijine panyedhiya layanan email global. Antarmuka panganggo bisa mbukak ing US English, UK