Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan kita wis nulis babagan marketing konten luwih saka sepuluh taun, aku mikir penting yen kita mangsuli pitakonan dhasar kanggo loro mahasiswa marketing uga validasi informasi sing diwenehake marang pemasar sing berpengalaman. Pemasaran konten minangka istilah ekspansif sing nyakup ton lemah. Istilah marketing konten dhewe wis dadi norma ing jaman digital… Aku ora ngelingi wektu nalika marketing ora duwe konten sing ana gandhengane. Saka

Daftar Priksa Media Sosial: Strategi kanggo Saben Saluran Media Sosial kanggo Bisnis

Sawetara bisnis mung butuh dhaptar priksa sing apik kanggo ngetrapake strategi media sosial ... mula ana sing apik sing dikembangake dening kabeh klompok otak. Cara sing apik lan seimbang kanggo nerbitake lan melu media sosial kanggo mbantu para pamirsa lan komunitas sampeyan. Platform media sosial terus inovasi, mula nganyari dhaptar priksa kanggo nggambarake kabeh fitur paling anyar lan paling gedhe ing saluran media sosial sing paling populer. Lan kita wis

Cara Nggawe lan Ngembangake Dhaptar Email Sampeyan

Brian Downard saka Eliv8 wis nindakake tugas hebat liyane ing infographic iki lan dhaptar pemasaran online (download) ing ngendi dheweke kalebu dhaptar priksa iki kanggo nambah dhaptar email sampeyan. Kita wis nggarap dhaptar email, lan aku bakal nggabungake sawetara metode iki: Nggawe Kaca Landing - Kita yakin saben kaca minangka kaca kebangkrutan ... mula ana pitakonane apa sampeyan duwe metodologi sing milih ing saben kaca situs sampeyan liwat desktop utawa seluler?

Pandhuan Pemasaran B2B Lengkap kanggo Slotosare

Aku ora yakin manawa sampeyan bakal nemokake diskusi sing luwih lengkap babagan kaluwihan lan strategi nggunakake Slayariare kanggo pemasaran B2B tinimbang Pandhuan A-to-Z kanggo SlideShare saka Feldman Creative. Gabungan artikel lengkap lan infographic ing ngisor iki apik banget. SlideShare target pangguna bisnis. Lalu lintas SlideShare umume digawe dening telusuran lan sosial. Luwih saka 70% teka liwat telusuran langsung. Lalu lintas saka pamilik bisnis 4X luwih gedhe tinimbang Facebook. Lalu lintas pancen global. Luwih saka