Ambisi: Gamifikasi Kanggo Ngatur, Motivasi, lan Maksimalake Kinerja Tim Penjualan

Kinerja penjualan penting banget kanggo bisnis sing berkembang. Kanthi tim sales sing melu, dheweke bakal luwih motivasi lan gegandhengan karo target lan target organisasi. Dampak negatif saka karyawan sing ngilangi organisasi bisa dadi substansial - kayata produktivitas sing kurang, lan bakat lan sumber daya sing boros. Nalika nerangake babagan tim sales, kekurangan keterlibatan bisa nyebabake penghasilan langsung saka bisnis. Bisnis kudu golek cara kanggo melu tim sales, utawa resiko

Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita

Saben uwong Sosial: Nggawe Karyawan dadi Amplifier Sosial

EverySocial minangka advokasi karyawan utama lan platform sade sosial sing nyedhiyakake rata-rata 1,750 sambungan saben karyawan, tambah 200% pipa penjualan, ukuran transaksi 48% luwih gedhe, peningkatan kesadaran merek 4x, lan rega sedasa mbayar program media sosial. Napa Advokasi Pegawe? Saben perusahaan duwe sumber daya sing kuat lan durung bisa ditrapake kanthi potensial kanggo nggedhekake pemasaran, dodolan sales & tenaga HR; swara lan jaringan karyawan sampeyan. Cukup,