Skor Klout Reinvented… lan Aku Seneng!

Aku wis nate krungu babagan Klout, nanging ora nggatekake nganti ketemu karo tim Klout ing Las Vegas. Aku nyoba lan nemokake yen sawetara skor kurang. Contone, akeh kita duwe pirang-pirang kaca, macem-macem akun, lan riwayat online sing suwene sepuluh taun… nanging Klout ora kena pengaruh karo kabeh perkara kasebut. Nalika pungkasan Klout nganyari skor, dheweke kabeh bakal kelangan aku. Ing

Kepiye Cara Klout?

Nomer penting nalika nerangake pemasaran online. Aku wis kritik marang Klout nanging aku isih seneng manawa perusahaan nyoba nggawe metrik sederhana kanggo nemtokake panggonan lan wong sing duwe pengaruh online. Aku ora pura-pura ngerti skor Klout, lan uga ora kuwatir. Nanging… saka wektu ke wektu, aku mriksa skor Klout (aplikasi Klout iPhone supaya sampeyan ditampilake!). Yen ngene

Apa PROskore Sampeyan?

Saiki ana akeh gerakan sing lagi ditindakake ing industri nulis biji. Aku mikir manawa Klout entuk kritik bubar ... pancen angel dadi wong pertama sing ora bisa mbukak lapangan apa wae. Aku matur nuwun manawa ana wong sing melu tugas angel ngembangake skor panguwasa pisanan ing industri, lan muga-muga bisa adaptasi algoritma lan terus dikembangake. Salah sawijining pesaing sing dakkethok

Ora Gampang Kaya Penggemar lan Pengikut

Pemasar media sosial manungsa waé: nomer pandherek ora minangka indikator pengaruh sing kuat. Mesthi ... jelas lan gampang - nanging uga males. Jumlah penggemar utawa pengikut asring ora ana gandhengane karo kemampuan wong utawa perusahaan kanggo mengaruhi wong liya. Pitu Karakteristik Pengaruh Online Pengaruh kudu utamane melu pacelathon sing relevan. Aktor kanthi pandherek bajillion ora ateges bisa pengaruh liyane babagan produk sampeyan

Apa Teknologi Podo Pemasaran?

Apa sampeyan kudu dadi ahli teknologi kanggo dadi pimpinan Pemasaran? Pemasaran lan teknologi kayane wis gabung sajrone rong puluh taun kepungkur. Malah panulis iklan kudu ngerti carane wong maca kaca - nindakake tes A / B, ngenali panggunaan spasi putih, lan ndeleng peta panas. Manajer merek nyebar pandhuan merek sing kasusun saka jembaré piksel, warna sing cocog lan tembung asosiatif kanggo merek… kabeh dites lan kabukten nganggo teknologi. Pemasar langsung kudu

Kesenjangan Teknologi Pemasaran?

Wis pirang-pirang taun kepungkur aku dadi analis ing Surat kabar. Saben minggu aku nyusun data saka sistem produksi lan distribusi, lan kerja golek wektu utawa dhuwit sing bisa disimpen. Iki tugas sing nantang nanging aku duwe kepemimpinan sing apik lan sajrone dasawarsa kerja ing kana, kita nyuda anggaran operasional saben taun. Iki minangka tugas sing apik banget. Aku tanggung jawab pribadi kanggo anggaran mayuta-yuta dolar

HD Video bisa dadi bagean saka Strategi Pemasaran

Salah sijine klienku yaiku Widen Enterprises. Widen minangka perusahaan umur 60 taun sing diwiwiti ing teknologi prepres. Beda karo sawetara perusahaan cetak, Widen durung mandheg lan nonton nalika para pamula golek industri. Nanging, Widen wis malih dadi pusat listrik digital Internet. Saiki dheweke ndandani industri manajemen aset digital. Sampeyan bisa uga wis maca sawetara kiriman ing komputasi awan. Sebagéyan gedhé minatku yaiku kerja bareng karo BlueLock,

Yooba iku opo?

Mung entuk cathetan saka komunikator (judhul gedhe) ing Yooba.com, layanan adhedhasar web sing siyap diluncurake ing Spring iki. Video kasebut rada samar nanging konten ing situs iki apik banget: Yooba minangka layanan B2B adhedhasar web kanggo profesional pemasaran. Tujuan kita yaiku supaya sampeyan bisa fokus ing kreativitas lan prestasi. Yooba menehi platform kabeh kanggo pengalaman pemasaran digital. Kita nyedhiyakake hosting lan basis data