Napa Sampeyan Aja Nuli Tuku Situs Web Anyar maneh

Iki bakal rame. Ora seminggu aku ora duwe perusahaan sing takon sepira regane kanggo situs web anyar. Pitakon kasebut dhewe ngasilake flag abang sing ora apik sing biasane ateges mbuwang-mbuwang wektu kanggo ngoyak dadi klien. Ngopo Amarga padha ndeleng situs web minangka proyek statis sing duwe wiwitan lan titik pungkasan. Ora… medium