Panganggoan Panganggo: Wawasan Manungsa sing Dituntut kanggo Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pemasaran modern kalebu kabeh babagan pelanggan. Supaya bisa sukses ing pasar sentris pelanggan, perusahaan kudu fokus karo pengalaman kasebut; dheweke kudu empati lan ngrungokake umpan balik pelanggan kanggo terus nambah pengalaman sing digawe lan dikirim. Perusahaan sing nyengkuyung wawasan manungsa lan entuk umpan balik kualitatif saka para pelanggan (lan ora mung data survey) luwih bisa sesambungan karo lan pembeli karo para pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Nglumpukake manungsa

Apa sing diarani Chatbot? Napa Strategi Pemasaran Sampeyan Perlu Dheweke

Aku ora nggawe ramalan babagan masa depan teknologi, nanging nalika ndeleng teknologi sadurunge, aku asring ndeleng potensial sing apik kanggo para pemasar. Évolusi intelijen buatan sing digabung karo sumber daya bandwith, daya pangolahan, memori lan ruang tanpa wates bakal ndadekake chatbots dadi pusat para pemasar. Apa sing diarani Chatbot? Bot obrolan minangka program komputer sing niru obrolan karo wong sing nggunakake intelijen buatan. Dheweke bisa ndandani