Wipster: Platform Review lan Persetujuan Video

Kita wis kerja bareng kanca ing 12 Stars Media (penggemar lan kanca sing wis suwe!) Ing video klien. Iki minangka video sing canggih, kalebu intro, outros, b-roll, dawane pelanggan, lan wawancara sing dibungkus luwih saka 2 menit. Dheweke ngirim link kanggo ngakses video liwat Wipster, platform review lan persetujuan video. Antarmuka sing intuisi banget ing saben pemirsa duwe kode warna lan bisa menehi komentar ing sembarang lokasi