Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Napa Aku Saran Karo Perusahaan SaaS Kanggo Mbangun CMS dhewe

Kolega sing dihormati nelpon aku saka agensi pemasaran sing njaluk saran nalika ngobrol karo bisnis sing nggawe platform online dhewe. Organisasi kasebut kasusun saka pangembang sing nduweni bakat lan ora bisa nggunakake sistem manajemen konten (CMS)… tinimbang nyopir kanggo ngatasi solusi sing digawe ing omah dhewe. Babagan sing wis dakrungu sadurunge… lan umume menehi saran babagan ora. Pangembang asring percaya yen CMS mung minangka basis data

Apa Sampeyan Mbukak Sistem Manajemen Konten Anyar?

Pirang taun kepungkur, 100% klien nggunakake WordPress minangka sistem manajemen konten. Mung rong taun mengko lan jumlah kasebut mudhun udakara sepertiga. Amarga aku wis ngrancang lan ngrancang situs ing WordPress sajrone dasawarsa saiki, aku asring ndeleng CMS kasebut amarga ana sawetara sebab. Napa Kita Gunakake macem-macem lan dhukungan Tema WordPress Luar Biasa. Situs kaya Themeforest minangka favorit kanggo aku sing paling bisa ditemokake

Napa Nggunakake Drupal?

Aku bubar takon Apa Drupal? minangka cara kanggo ngenalake Drupal. Pitakon sabanjure sing dipikirake yaiku "Apa aku kudu nggunakake Drupal?" Iki minangka pitakon sing apik. Kaping pirang-pirang sampeyan ndeleng teknologi lan prekara kasebut supaya sampeyan mikir nggunakake. Ing kasus Drupal, sampeyan bisa uga wis krungu manawa ana sawetara situs web utama sing mbukak sistem manajemen konten open source iki: Grammy.com, WhiteHouse.gov, Symantec Connect, lan Anyar

Napa Pemasar mbutuhake CMS ing Toolkit ing Taun iki

Akeh pemasar ing saindenging negara sing nganggep entheng entuk manfaat nyata sing bisa diwenehake Sistem Pemasaran Konten (CMS). Platform sing apik iki nyedhiyakake akeh regane sing durung ditemokake sadurunge ngidini mung nggawe, nyebar lan ngawasi konten ing bisnis. Apa sing diarani CMS? Sistem manajemen konten (CMS) minangka platform piranti lunak sing ndhukung nggawe lan modifikasi konten digital. Sistem manajemen konten ndhukung pamisahan konten lan presentasi. Fitur