Firemail: Pemasaran Email tanpa Panyedhiya Layanan Email

Aku seneng banget panyedhiya layanan email lan produk lan layanan luar biasa sing diwenehake. Mungkin sing paling penting yaiku masalah pengiriman sing bisa muncul nalika ngirim email kanthi volume. Kanthi kekalahan gedhe antarane Panyedhiya Layanan Internet (ISP) lan Panyedhiya Layanan Email (ESP), kadang-kadang bisnis kasebut dadi tengah. Ironis, kerja bareng karo ESP lan ora duwe panguwasa bisa uga nyebabake masalah bisa uga dikirim. Akeh ISP sing mblokir email amarga

ExactTarget Nggawe Layanan Pelanggan dadi Kedudukan Besar (Sosial)

Esuk iki, aku nampa email saka wong-wong ing ExactTarget sing ujar manawa portal pelanggan wis dianyarke kanggo kalebu manajemen kasus. Iki ora mung portal pelanggan cilik! ExactTarget 3sixty minangka jaringan sosial sing fokus ing customer sing integral karo manajemen kasus, rekomendasi produk, perpustakaan pelatihan lan forum kanggo para pelanggan bisa nulungi siji lan sijine. Aku tekan saiki menyang ExactTarget lan sampeyan bisa ngerti yen ana buzz ing