Perjalanan Pelanggan lan Otomatis Retensi Retensi

Salah sawijining teknologi sing paling apik lan luwih canggih sing bisa dideleng ing IRCE yaiku Optimove. Optimove minangka piranti lunak adhedhasar web sing digunakake para pemasar pelanggan lan ahli retensi kanggo ngembangake bisnis online liwat pelanggan sing wis ana. Piranti lunak kasebut nggabungake seni pemasaran karo ilmu data kanggo mbantu perusahaan nggedhekake keterlibatan pelanggan lan nilai umur kanthi otomatis nganggo pemasaran retensi sing luwih pribadi lan efektif. Gabungan teknologi unik produk kalebu pemodelan pelanggan canggih, analitik pelanggan prediktif, penargetan hiper pelanggan,

Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran: Pemain Utama lan Akuisisi

Liwat 142,000 bisnis nggunakake piranti lunak otomasi pemasaran. 3 alasan utama yaiku nambah petunjuk sing berkualitas, nambah produktivitas penjualan, lan nyuda overhead marketing. Industri otomasi pemasaran wis tuwuh saka $ 225 yuta dadi luwih saka $ 1.65 milyar sajrone 5 taun kepungkur. Infographic ing ngisor iki saka Marketing Automation Insider rinci babagan evolusi piranti lunak otomasi pemasaran saka Unica sajrone sepuluh taun kepungkur liwat akuisisi $ 5.5 milyar sing nggawa kita menyang

AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers mbantu sampeyan ningkatake penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi analytics babagan pengaruh sosial ing perdagangan. AddShoppers mbantu panyedhiya ecommerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. Analitik AddShoppers mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi. AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake