ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

Dina Valentine meh tekan saiki lan katon bakal dadi taun sing gedhe kanggo mbuwang konsumen. Nalika nambah upaya, sampeyan kudu gawe jadwal kampanye kanthi tepat wektu nggunakake media sosial. ShortStack minangka platform Aplikasi lan Kontes Facebook sing terjangkau kanggo para desainer, bisnis cilik, lan agensi. Nangis kepungkur, ShortStack nggawe infographic iki kanthi sawetara ide kontes Facebook Dina valentine ... iki dhaptar sing isih nyoba wektu.

Cara Nggawe Kontes #Hashtag ing Media Sosial

Nalika mbukak kontes utawa hadiah, formulir entri bisa medeni calon peserta. Kontes hashtag mbusak alangan kasebut ing entri. Peserta sampeyan mung kudu nggunakake hashtag, lan entri bakal dikumpulake ing tampilan sing apik. Kontes hashtag ShortStack ngidini sampeyan nglumpukake entri hashtag saka Instagram lan Twitter nalika nambah keterlibatan karo para penggemar. Nglumpukake Konten sing Digawe pangguna lan Ngrekrut Duta Besar Merek Kontes hashtag minangka cara paling gampang kanggo nglumpukake konten sing digawe pangguna

ShortStack: Kaca Landing Facebook lan Kontes Sosial Gampang

Yen sampeyan nggunakake Facebook minangka sumber daya kanggo nuntun lalu lintas menyang bisnis liwat kontes utawa ajakan-ajakan, nggunakake platform sing terintegrasi sosial iku kudu. Kanthi ShortStack sampeyan bisa nggawe corong saka sumber tartamtu - email, media sosial, iklan digital - menyang kaca web kanthi fokus sing target banget. Kaca Landing Facebook Kanthi ShortStack, sampeyan bisa nggawe nomer landing landing interaktif tanpa wates kanggo kontes, hadiah, kuis, lan liya-liyane kanggo nyambung

Pandhuan Ukuran Gambar Media Sosial kanggo taun 2020

Katon saben minggu jaringan sosial ngganti tata letak lan mbutuhake dimensi anyar kanggo foto profil, kanvas latar mburi, lan gambar sing dituduhake ing jaringan. Watesan kanggo gambar sosial minangka kombinasi dimensi, ukuran gambar - lan uga jumlah teks sing ditampilake ing gambar. Aku bakal ati-ati supaya ora ngunggah gambar gedhe banget menyang situs media sosial. Dheweke nggunakake kompresi gambar sing agresif sing asring ndadekake gambar sampeyan kabur.

Apa Elemen Aplikasi Kontes Facebook Paling Apik?

Dina iki aku seneng banget - amarga diundang saka Jay Baer - nuduhake taco lan Margaritas karo tim kepemimpinan saka ShortStack ing World Marketing Marketing World. Aku nggawe manawa supaya tim saka ShortStack ngerti manawa kita seneng karo sesambungan sing lagi ditindakake. Sara saka tim ShortStack wis menehi konten kanthi apik sawetara taun kepungkur lan target kanggo para pamirsa bisa dadi target. Yen sampeyan