Teks Sederhana: Platform Pesen SMS lan Teks

Entuk pesen teks sing disambut saka merek sing wis diwenehake idin bisa dadi salah sawijining strategi pemasaran sing paling tepat wektu lan bisa ditrapake sing bisa sampeyan tindakake. Pemasaran Pesen Teks digunakake karo bisnis saiki kanggo: Ngedongkrak Penjualan - Ngirim promosi, diskon, lan tawaran wektu winates kanggo nambah penghasilan Mbangun Hubungan - Nyedhiyakake layanan pelanggan lan dhukungan kanthi obrolan 2 arah Nggabungake Pemirsa - Cepet nuduhake update penting lan anyar konten Ngasilake Kasenengan - Host

WordPress: Lebokake Pamuter MP3 ing Kirim Blog Sampeyan

Kanthi podcasting lan enggo bareng musik dadi kondhang online, ana kesempatan sing apik kanggo nambah pengalaman pengunjung ing situs kanthi masang audio ing kiriman blog. Matur suwun, WordPress terus ngembangake dhukungan kanggo masang jinis media liyane - lan file mp3 minangka salah sawijining file sing gampang ditindakake! Nalika nampilake pamuter kanggo wawancara anyar, hosting file audio sing asli bisa uga ora disaranake. Umume host web kanggo

Mungkasi Nganyari Taun ing Bisnis ing Situs WordPress nganggo Shortcode iki

Salah sawijining perkara paling gedhe babagan WordPress yaiku fleksibilitas kanggo nggawe kode pendek. Shortcode minangka strings substitusi sing bisa sampeyan lebokake menyang konten sing nggawe konten dinamis. Aku ngewangi klien minggu iki sing njupuk salah sawijining produk lan mbukak menyang domain anyar. Situs iki atusan kaca lan pancen wis ditindakake. Kaya sing wis digunakake ing dhaptar masalah, salah sawijine

WordPress: Cara Ndhaptar Kaca Anak (Plugin Paling Anyar Kula)

Kita wis nggawe hirarki situs kanggo sawetara klien WordPress, lan salah sawijining perkara sing nyoba ditindakake yaiku ngatur informasi kanthi efisien. Kanggo nindakake iki, kita asring pengin nggawe kaca induk lan nyakup menu sing dhaptar kabeh kaca kanthi otomatis ing ngisor iki. Dhaptar kaca bocah, utawa subkaca. Nanging, ora ana fungsi utawa fitur sing ana ing WordPress, mula nggawe Dhaptar WordPress

Widget Sidebar WordPress lan Shortcode kanggo Muter Podcast

Yen sampeyan wis nggunakake widget RSS default kanggo WordPress lan ngetik feed RSS Podcast, sampeyan bakal weruh mung nuduhake judhul lan katrangan. Iku amarga standar iTunes kanggo feed podcast nambah tag tambahan kanggo gambar sing ana gandhengane karo podcast uga lokasi file podcast kasebut dhewe. Sanajan WordPress duwe pamuter audio dhewe, kekarone ora bisa digunakake… nganti saiki! Aku frustasi banget amarga ora bisa

PHP: Gunakake API WordPress kanggo Mbangun Shortcode kanggo Dhaptar Subpage

Saiki kita lagi nindakake implementasine sing rumit kanggo klien perusahaan. Situs kasebut dibangun ing WordPress nanging duwe pirang-pirang lonceng lan wisel. Asring, nalika nindakake jinis karya iki, aku seneng nyimpen kode khusus kanggo repurpos mengko ing situs liya. Ing kasus iki, aku ngira fungsi sing migunani banget, aku pengin bareng karo kabeh wong. Kita nggunakake tema Avada WordPress kanthi

WordPress: Nulis Kode Shortcode Saka Tema Induk ing Tema Bocah

Wis suwe, aku wis nuduhake sawetara tips babagan program ing WordPress. Akhir-akhir iki, aku wis bali ing kode deploying kanggo kabeh klien lan seneng banget bisa mbalek maneh. Sampeyan bisa uga wis ngerteni integrasi Whitepaper Pemasaran anyar ing saindenging situs - sing dadi proyek sing nyenengake! Dina iki, aku duwe masalah sing beda. Akeh klien sing ngetrapake tombol liwat induk

Ngatur WordPress Jetpack Jembaré Shortcode

Nalika WordPress ngluncurake plugin Jetpack, dheweke mbukak rata-rata instalasi WordPress nganti sawetara fitur apik sing kalebu ing solusi host. Sawise sampeyan ngaktifake plugin, sampeyan ngaktifake ton fitur, kalebu kode pintas. Kanthi gawan, WordPress ora ngidini penulis rata-rata nambah skrip media ing konten kiriman utawa kaca. Iki minangka fitur keamanan lan tujuane minimalake kemungkinan bakal ngrusak situs sampeyan. Nanging, karo