Pemasar: Ngenali Prilaku Iki Tengah tuku ing Inggris

Apa sampeyan ndeleng apa sing daklakoni ing kana? Midwesterner iki nggunakake ejaan tumindak Inggris tinimbang prilaku. Aku mung pengin mbuktekake marang kabeh wong manawa sejatine jagad iki… utawa ora. Aku sejatine ora nate menyang Inggris sanajan warisan Skotlandia lan Inggris ing sisih kulawarga Ibu. (Delengen? Aku maneh!) Oke, banyolan (doh!), Iki sawetara informasi apik sing dijupuk dening CM Brand. Aku sejatine percaya iki

10 Tren E-Niaga sing Bakal Sampeyan Dileksanakake ing 2017

Durung suwe iki, konsumen ora seneng banget ngetik data kertu kredit kanthi online kanggo tuku. Dheweke ora ngandel karo situs iki, dheweke ora ngandel karo toko, ora ngandelake pengiriman… dheweke ora ngandel apa-apa. Nanging sawetara taun mengko, lan rata-rata konsumen nggawe luwih saka separo kabeh tuku online! Digabungake karo kegiatan tuku, pilihan platform e-commerce sing luar biasa, pasokan situs distribusi sing ora ana enteke, lan

Nggawe Pribadi ing Jagad sing rame

Ing ruang ritel sing kompetitif saiki, penawaran khusus kanggo mbedakake merek kanggo narik perhatian konsumen. Perusahaan ing saindenging industri ngupayakake ngirim pengalaman pelanggan pribadi sing berkesan kanggo nggawe loyalitas lan pungkasane ningkatake penjualan - nanging luwih gampang tinimbang rampung. Nggawe pengalaman semacam iki mbutuhake alat kanggo sinau babagan pelanggan, nggawe hubungan lan ngerti jinis tawaran sing bakal disenengi, lan kapan. Sing penting uga ngerti yaiku

Me-Niaga lan Masa Depan Eceran

Eceran ganti kanthi cepet - online lan offline. Biasane, perusahaan ritel duwe wates bathi sing sithik lan volume akeh kanggo ngasilake asil bisnis sing dibutuhake supaya bisa urip. Saiki kita ndeleng omzet kanthi cepet ing ritel, saiki teknologi nyepetake pertumbuhan lan nambah efisiensi. Perusahaan ritel sing ora nguntungake wis sekarat ... nanging pengecer sing nggunakake teknologi duwe pasar. Pergeseran demografi, revolusi teknologi, lan permintaan konsumen kanggo luwih dipersonalisasi

Napa Bisnis Sampeyan Kudu siyap-siyap ing Preinan

Kanthi ana Business Small Saturday lan Black Friday, infographic iki pengin nerangake sebabe penting banget supaya bisnis sampeyan siap-siap kanggo preinan. Mangkene Enem Alesan kanggo Nggawe Bisnis-sampeyan siyap-siyap ing Preinan saka Tamara Weintraub, Manajer Pemasaran Konten, ReachLocal. Pelanggan Gumantung ing Mobile Dheweke Nggoleki Informasi Lokal sing Gunakake Telusuran Seluler sing Pengin Tawaran Liburan sing Blanja ing Multiple Piranti. Dheweke Maca Email ing Ponsel Mobile Marketing yaiku