5 Pembeli Online Ngalahake Preinan

Wong-wong ing Maxymiser nuduhake infographic paling anyar, 5 Pembeli Online sing Atur Liburan Interweb. Aku seneng banget karo wawasan kaya iki amarga kakehan data sing ana ing toko nuduhake rata-rata… banjur ngilangi data miturut jinis, umur lan penghasilan. Kasunyatane yaiku akeh macem-macem motivasi kanggo wong sing tuku. Maxymiser ngenali 5 wong sing duwe pengaruh. Dheweke minangka pamburu murah, online pisanan

Mripat duwe pamriksa ejaan

Minggu iki aku nembe maca maos Hak Basa Ibu: Saka Olde English nganti Email, Crita Tangling Ejaan Inggris dening David Wolman. Sampeyan bisa uga ora ngerti apa ortografi lan etimologi lan ora apa-apa. Aku ngerti aku dadi tukang daging tata bahasa lan ejaan, nanging buku iki nggawe aku rumangsa luwih apik babagan katrampilan. Ana pirang-pirang yuta tembung ing basa Inggris, nanging rata-rata lulusan sekolah menengah ngerti