Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan nggedhekake upaya pemasaran Shopify sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% ngungkuli $ 36 milyar ing taun 2021. Inteliver Insider Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi integral

Cara Nambah Agensi Sampeyan Minangka Kolaborator menyang Toko Toko

Aja menehi kredensial login menyang platform menyang agensi sampeyan. Ana akeh banget perkara sing bisa salah nalika sampeyan nindakake iki - saka tembung sandhi sing ilang nganti ngakses informasi sing kudune ora ana. Umume platform saiki duwe cara kanggo nambah pangguna utawa kolaborator ing platform sampeyan supaya duwe kemampuan winates lan bisa dibuang sawise layanan rampung. Shopify nindakake kanthi apik, liwat akses kolaborator kanggo

Subbly: Bukak Layanan Kotak Lengganan Sampeyan Kanthi Platform E-Niaga Iki

Siji nesu gedhe sing ditemokake ing e-commerce yaiku penawaran kothak langganan. Kothak pelanggan minangka penawaran sing nyenengake ... wiwit saka kit panganan, produk pendhidhikan bocah, nganti perawatan asu ... puluhan yuta konsumen mlebu ing kothak langganan. Penak, personalisasi, anyar, kejutan, eksklusivitas, lan rega kalebu kabeh ciri sing nyebabake penjualan kothak langganan. Kanggo bisnis e-commerce kreatif, kothak langganan bisa dadi nguntungake amarga sampeyan nggawe pembeli sepisan dadi pelanggan baleni. Pasar eCommerce langganan larang regane

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

ShippingEasy: Rega Pengiriman, Pelacakan, Labeling, Nganyari Status, lan Diskon Kanggo E-niaga

Ana akeh kompleksitas karo e-commerce - wiwit saka proses pambayaran, logistik, pemenuhan, nganti pengiriman lan pengembalian - sing umume perusahaan diremehake nalika njupuk bisnis kanthi online. Pangiriman, bisa uga, minangka salah sawijining aspek paling penting ing tuku online - kalebu biaya, perkiraan tanggal pangiriman, lan pelacakan. Biaya pengiriman, pajak, lan biaya tambahan dikenani biaya kanggo setengah saka kabeh Kréta Blanja sing ditinggal. Pangiriman alon-alon tanggung jawab kanggo 18% blanja sing ditinggalake